Matematik

Beregne determinanten?

13. januar 2008 af Alkymisten (Slettet)
Hvordan var det man beregnede determinanten for to vektorer!?

fx.

a=(2,6) og b=(48,12)

på forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2008 af pawse (Slettet)

a=(a1,a2) b=(b1,b2)¨

det(a,b)=
a1*b2-a2*b1

Skriv et svar til: Beregne determinanten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.