Fysik
Let fysikopgave
14. januar 2008 af
:D (Slettet)
Nogle der gider at give min nogle hints til denne opgave:
Opgave 2: http://i18.tinypic.com/6sjxtab.jpg
På forhånd mange tak,
:)
Opgave 2: http://i18.tinypic.com/6sjxtab.jpg
På forhånd mange tak,
:)
Svar #1
14. januar 2008 af mathon
...destruktiv interferens findes i punkter, hvor afstandsforskellen fra de to bølgegivere er et ULIGE antal HALVE bølgelængder:
afstandsforskellen målt i antal bølgelængder: (4,32-3,15)m/(0,78 m) = 1,5 = (3/2)
afstandsforskellen = (3/2)*lambda = 3*(lambda/2)
...altså et ULIGE antal halve bølgelængder...
afstandsforskellen målt i antal bølgelængder: (4,32-3,15)m/(0,78 m) = 1,5 = (3/2)
afstandsforskellen = (3/2)*lambda = 3*(lambda/2)
...altså et ULIGE antal halve bølgelængder...
Svar #2
14. januar 2008 af :D (Slettet)
Svarer lambda så til 7,8 eller skal jeg finde det ved at sige v*T?
Skriv et svar til: Let fysikopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
