Matematik
Vektor....
14. januar 2008 af
sukkerknald (Slettet)
Hej,
Vektoropgave er nu ikke min stærke side må jeg nok have lov til at sige! Jeg har en opgave som lyder:
I et koordinatsystem i planen er givet to punkter A(5,2) og C(2,1) og en vektor a=(1, 2) Punktet B er bestemt ved at vektor AB (altså med pil over) = vekor a + tværvektor a.
Beregn koordinatsættet til B.
Jeg har gjort således:
Vektor a (1,2) + tværvektor (-2,1) = (-1,3)
Dette lægger jeg så til punktet A: (-1,3)+(5,2) = (4,5)
Er det så punktet B??
Vektoropgave er nu ikke min stærke side må jeg nok have lov til at sige! Jeg har en opgave som lyder:
I et koordinatsystem i planen er givet to punkter A(5,2) og C(2,1) og en vektor a=(1, 2) Punktet B er bestemt ved at vektor AB (altså med pil over) = vekor a + tværvektor a.
Beregn koordinatsættet til B.
Jeg har gjort således:
Vektor a (1,2) + tværvektor (-2,1) = (-1,3)
Dette lægger jeg så til punktet A: (-1,3)+(5,2) = (4,5)
Er det så punktet B??
Svar #2
14. januar 2008 af hackerjohn (Slettet)
ja.. det må det jo være.. nu er min vektorregning godt nok ved at være et års tid gammelt.. ;)
Svar #3
14. januar 2008 af sukkerknald (Slettet)
Okay tusind tak begge to. Det gav lidt bekræftelse!:)
Skriv et svar til: Vektor....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
