Matematik
find højden
15. januar 2008 af
seriøs (Slettet)
en stor trekant er delt i midten af BD, sådan at til venstre får man trekant ABD og til højre ABC.
Jeg skal nu finde højden fra fodpunktet DC.
Jeg kan overhovedet ikke finde ud af hvad jeg skal ....?
Jeg skal nu finde højden fra fodpunktet DC.
Jeg kan overhovedet ikke finde ud af hvad jeg skal ....?
Svar #1
15. januar 2008 af seriøs (Slettet)
fra venstre trekant ABD og til højre BCD
og afstand AB = 6,39 hvordan skal jeg så kunne finde længden på højden som er vinkelret på dvs. 90°
og afstand AB = 6,39 hvordan skal jeg så kunne finde længden på højden som er vinkelret på dvs. 90°
Svar #2
15. januar 2008 af seriøs (Slettet)
JEG er vidst ved at være træt, men den skal altså afleveres :(
Jeg mente AD = 5 men der kan jeg altså ikke bruge for højden er sat i DC...eller skal jeg bruge den lille trekant for at regne det ud?
Jeg mente AD = 5 men der kan jeg altså ikke bruge for højden er sat i DC...eller skal jeg bruge den lille trekant for at regne det ud?
Skriv et svar til: find højden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
