Matematik
eksponentiel funktion..
15. januar 2008 af
skole-pigen (Slettet)
hej..
der er en opgave der driller mig lidt som jeg håber jeg kan få noget hjælp til..
jeg har en funktion der hedder:
D(T) ? 15.7109064·0.891276994^T
T = temperaturen i en fryser målt i °c
D = holdbarheden af en rullepølse opbevaret i fryseren
så er det jeg bliver spurgt:
Bestem den procentvise ændring i holdbarheden når temperaturen øges med 2?
Hvordan regner jeg denne?
Vh. annie
der er en opgave der driller mig lidt som jeg håber jeg kan få noget hjælp til..
jeg har en funktion der hedder:
D(T) ? 15.7109064·0.891276994^T
T = temperaturen i en fryser målt i °c
D = holdbarheden af en rullepølse opbevaret i fryseren
så er det jeg bliver spurgt:
Bestem den procentvise ændring i holdbarheden når temperaturen øges med 2?
Hvordan regner jeg denne?
Vh. annie
Skriv et svar til: eksponentiel funktion..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
