Tysk

rette en mini tekst (hjælp mig)

16. januar 2008 af Mark11 (Slettet)
Hej Alle sammen.
Jeg har virkelig brug for jeres hjælp.
Det vil være en stor hjælp hvis i gider rette den tyske tekst.

Ps. Jeg er ret dårlig til Tysk, men har prøvet mig frem venter kl. 00.00

På forhånd tak

Tysk
Bein Chatten hat Simone du Christian aus Köln kennen gelernt und Eine Woche später treffen sich Simone und Christian in einer Pizzeria in Köln.
Meine Erfahrungen dass ist gut für Christian und Simone dass treffen über Chatten, Weil die selten man höre dass Leuten wie kennen durch Chatten und nur er best freund.
Für es ereignen Volk Betrüger einander, für die kann auch sein dass Person ist 50 Jahr alt und ist nur nach Sex. Man müssen immer sich erinnern dass gibt ein Erwachsener man kannst sich verlassen auf, bescheid, wenn man müssen sich treffen mit eine Chat freund. Der Best dass Verabredung am tagen auf die stelle, wo es ist andere Mensch.

Als Peter schreiben dass früher gebraucht er Taschengeld in Internetcafes.
Meine Erfahrung ich auch Früher können will chatte und einst Zwischen nehmt ich auch in Internetcafe mit Freunde. Heute benutze ich das Internet auch vor allem, um E-Mails an meine Freunde zu senden. Ab die Gut ding an Internet ist dass man können schreiben E-Mails.
Für in kannst man halten Kontakt und schreiben herum an seiner Freunde und Familie.


På Dansk
At de mødt hinanden over nettede og senere mødt hinanden, fordi man kan aldrig vide om folk snyder hinanden, for det kan også være at personen er 50 år gammel og er kun efter sex. Man skal altid huske at give en voksen du kan stole på, beedked, hvis man skal mødes med en chatven. Det bedst at aftale om dagen på et sted, hovr der er andre mennesker.

Som Peter skriver at tidligere brugte han lommepenge til at gå Internet cafe og nu kun bruger tid på at læse e-mail.
Min erfaring er at jeg også tidligere kun vil chatte og engang mellem tog jeg også til internatcafe med veninderne,, Men nu til dags benytter jeg kun Internet for at læse min E-mails . En af de gode ting ved nettede at man kan skrive E-mails. For så kan man holde kontakt og skrive rundt til sin venner og familie.







Svar #1
16. januar 2008 af Mark11 (Slettet)

Har virkelig brug for jeres hjælp

Håber i gider rette på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2008 af danielruhmann (Slettet)

Bein Chatten hat Simone du Christian aus Köln kennen gelernt und Eine Woche später treffen sich Simone und Christian in einer Pizzeria in Köln.
kig på din retstavning. Bein = ben. du = du (und=og)

Meine Erfahrungen dass ist gut für Christian und Simone dass treffen über Chatten, Weil die selten man höre dass Leuten wie kennen durch Chatten und nur er best freund.
Denne sætningen giver absolut ingen mening. Prøv at læse den højt op for dig selv. Kig herunder på kongruens (man höre -> man hört). Bisætninger (dass og herefter placeringerne af verberne).


Jeg må opgive. Det har meget lidt med tysk at gøre. Enten har du oversat direkte fra ordbogen, ord for ord, eller du har fundet en billig translator på nettet. Prøv at se bort fra den danske tekst og koncentrer dig om, at det kommer til at lyde tysk. Stop derudover med at lave så mange komplicerede sætninger. Sæt nogle flere punktummer.

Svar #3
16. januar 2008 af Mark11 (Slettet)

Ok tak for dit hjælp.

Svar #4
16. januar 2008 af Mark11 (Slettet)

Kan du så ikke hjælpe mig lidt mere med at rette ?

Svar #5
16. januar 2008 af Mark11 (Slettet)

For jeg har virkelig svært ved det, hårber andre vil kigge på det ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2008 af danielruhmann (Slettet)

Jeg er ked af at sige det, men det har intet med tysk at gøre. Print din tekst ud, sluk for computeren og musikken en time og benyt tiden til at kigge ordentligt på dit arbejde. Hvis du har konkrete spørgsmål, svarer jeg gerne på dem, men at give dit "løsningen" gavner ingen her i selskabet.

Hvis du arbejdede videre med din tekst, kan du smide din korrigerede opgave op og jeg kigger gerne på den igen.

Skriv et svar til: rette en mini tekst (hjælp mig)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.