Matematik

HASTER, integration q*kvadratrod x^p = x^(p/q)

16. januar 2008 af Namai (Slettet)
Hej.

Har en opgave hvor jeg skal bruge: q*kvadratrod x^p = x^(p/q) og så er det der jeg ikk kan finde ud af det. f.eks: integralen af ( (4/3) * 3*kvadratrod x )
Hvordan integrerer jeg det?

hjælp hjælp hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2008 af peter lind

Brug at en stamfunktion til x^n er x^(n+1)/(n+1)

Svar #2
16. januar 2008 af Namai (Slettet)

hva med S(x kvadratrod x) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2008 af peter lind

x*kvrod(x) = x^(3/2), så brug #1 med n=3/2


Skriv et svar til: HASTER, integration q*kvadratrod x^p = x^(p/q)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.