Matematik

Oversættelse af matematiske begreber

17. januar 2008 af Bruceboy (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med at oversætte følgende:

- Lineær vækst
- Eksponentiel væksr
- Potensvækst

tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)

1. f(x)=ax+b
2. f(x) = ba^x
3. f(x) = x^b

Svar #2
17. januar 2008 af Bruceboy (Slettet)

Glemte at skrive til engelsk

Skriv et svar til: Oversættelse af matematiske begreber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.