Matematik
Lineær Forstørring
18. januar 2008 af
Eleven:-) (Slettet)
Hej.
Jeg har den her formel: m = H1/h = b/a
Jeg skal forklare den udfra: a/d=b/e=c/f
I dne øverste formel er der to ensvinklede trekanter (også i den nederste formel), er det så ikke bare at m = c/f?
mvh eleven
Jeg har den her formel: m = H1/h = b/a
Jeg skal forklare den udfra: a/d=b/e=c/f
I dne øverste formel er der to ensvinklede trekanter (også i den nederste formel), er det så ikke bare at m = c/f?
mvh eleven
Skriv et svar til: Lineær Forstørring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
