Matematik
ekspontientel funktion
19. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
jeg har nogler punkter
p(-2,11) og Q(3,2)
hvad er y1 og y2, x1 og x2 i det her tilfælde
og forskreften, hvordan finder man det
p(-2,11) og Q(3,2)
hvad er y1 og y2, x1 og x2 i det her tilfælde
og forskreften, hvordan finder man det
Svar #1
19. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Prøv at se om du kan bruge https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=457699 til noget.
Svar #2
19. januar 2008 af mairah (Slettet)
x1=-2
y1=11
x2=3
y2=2
og et eksempel på at finde forskriften, kan du finde på linket som Sherwood er kommet med.. du finder først a og derefter kan du så finde b
y1=11
x2=3
y2=2
og et eksempel på at finde forskriften, kan du finde på linket som Sherwood er kommet med.. du finder først a og derefter kan du så finde b
Skriv et svar til: ekspontientel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
