Matematik
tredjegrads ligning
20. januar 2008 af
Yieth (Slettet)
al min matematik viden er lige pludselig forsvundet...
hvordan løser man
0,4x^2 + 4x^3 = 10^-7,9
hvordan løser man
0,4x^2 + 4x^3 = 10^-7,9
Svar #2
20. januar 2008 af Yieth (Slettet)
der er ikke en "papir" metode til at gøre det? evt sætte t=x^2 eller noget ind?
Svar #3
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Nej, det er ikke meningen. Har du skrevet den oprindelige opgave?
Skriv et svar til: tredjegrads ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
