Matematik
Trapezet
20. januar 2008 af
mary45 (Slettet)
Hej .:) håber i kan hælpe mig med dette:
I trapezet ABCD er siderne AD og BC parallelle, og det oplyses at:
AD=9,0
AB=8,1
A= 70 grader
D= 61 grader
Jeg skal nu beregne de manglende stykker i trapezet, men jeg forstår ikk hvordan?:(
HJÆLP!!TAK
I trapezet ABCD er siderne AD og BC parallelle, og det oplyses at:
AD=9,0
AB=8,1
A= 70 grader
D= 61 grader
Jeg skal nu beregne de manglende stykker i trapezet, men jeg forstår ikk hvordan?:(
HJÆLP!!TAK
Svar #1
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=457618
Skriv et svar til: Trapezet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
