Matematik
f(x) = f^-1
20. januar 2008 af
hansiis (Slettet)
hej.. Jeg har et spørgsmål med funktioner og dens omvendt funktion, men jeg er ikke helt sikker om jeg har lavet den korrekt:
- f(x)=2*v(x+1)-3
- f^-1=(x/2-1/2)^2+3/2
Håber der er nogen der kan se hvad jeg mener, ellers bare spørg..
- f(x)=2*v(x+1)-3
- f^-1=(x/2-1/2)^2+3/2
Håber der er nogen der kan se hvad jeg mener, ellers bare spørg..
Svar #2
20. januar 2008 af peter lind
Det er ikke rigtig. sæt f(x) = y, så du har ligningen y = 2kvrod((x+1). Løs denne ligning med hensyn til x. Dette gøres nemmest ved at flytte 3 over på venstre side. Derefter skal ligningen kvadreres.
Skriv et svar til: f(x) = f^-1
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
