Matematik

let

21. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)
Find for hver kontoform, hvad kapitalen + renter efter 5 år?

hvordan gør jeg det.
vi ved at den nominelle rente = 2%
kapital = 20000
antal terminer = 5 år

men hvordan finder jeg kapital + renter

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Kn=K0*(1+r)^n

Svar #2
21. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)


jeg kan ikke få det til at passe, da det skal give 22.082??

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2008 af dnadan (Slettet)

K_5=20000*(1+0.02)^5=...

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Det gør det også:

20000*(1+0,02)^5

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2008 af dnadan (Slettet)

det giver:
22081.6

Svar #6
21. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)


jeg har fået det til 20808
nå så er det rigtigt det jeg har lavet

Svar #7
21. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)

dan kan du så hjælpe her
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=459160

Skriv et svar til: let

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.