Matematik

f(x) HJÆLPE MIG DEN SKULLE VÆRE SIMPEL

21. januar 2008 af SJPD (Slettet)
Hej venlige mennesker :I
hjælpe mig!!!! Jeg er ikke med på hvordan man løser denne opgave. er der nogen som lige gider bruge 5 min på det. :8 jeg ville være evigt taknemlig.

Lad funktionen f have funktionsforskriften f(x) = KVADARTRODEN AF: (x - 2.
1 Bestem funktionsværdierne f(2), f(6) og f(18).
2 Forklar hvorfor man ikke kan bestemme f(1), og brug det til at bestemme
definitionsmængden for f. Bestem derefter værdimængden for f.
3 Beskriv monotoniforholdene for f.

skal man ikke 1. så ikke bare ligge 2 og 6 og 18 ind på xeset plads?

2 hjælp!!!!

3 Hjælp!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2008 af mathon

2) betænk Dm(f)

3) f'(x) = 1/(2sqrt(x-2))

Svar #2
21. januar 2008 af SJPD (Slettet)

Hvad mender du med 1/(2kvad(x-2))?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2008 af mathon

Dm(f) = {x€R|x>2}

f'(x) = 1/(2sqrt(x-2))>0 for alle definerede x,
hvorfor
f(x) er monotont voksende i hele sit definitionsområde

Skriv et svar til: f(x) HJÆLPE MIG DEN SKULLE VÆRE SIMPEL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.