Matematik
Bestem a så punktmængden har arealet 8.
22. januar 2008 af
pointlessness (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til denne opgave.
Funktionen f er bestemt ved F(x)=e^x - e^-x hvor x er større eller lig med o.
Man skal bestemme a således at punktmængden (x,y) = x er lig med eller over nul, og under eller lig med a.
y er lig med eller over nul og lig med eller under f(x)
får arealet 8.
Hvordan gør jeg??
Funktionen f er bestemt ved F(x)=e^x - e^-x hvor x er større eller lig med o.
Man skal bestemme a således at punktmængden (x,y) = x er lig med eller over nul, og under eller lig med a.
y er lig med eller over nul og lig med eller under f(x)
får arealet 8.
Hvordan gør jeg??
Svar #1
23. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
Du skal bare opnå, at integralet fra 0 til a af den nævnte funktion giver 8... Er det med vilje der står stort F i forskriften? Er det forskriften for stamfunktionen? Eller er det forskriften for f?
Skriv et svar til: Bestem a så punktmængden har arealet 8.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
