Matematik

Nummeriske ligning

23. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)
Forstår det simpelhen ikke..

Så hjælp ville være rart.. Dette er en ligning som jeg har fundet i en opgave bog for skulle være et eksempel.

|2x+4| - |x-5| = |10-x| + x-2

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2008 af debbief (Slettet)

er stregerne ()?

Svar #2
23. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Nej det er ikke parenteser.

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2008 af debbief (Slettet)

for eller er x=9

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2008 af debbief (Slettet)

altsår uden ()

Svar #5
23. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Når man vil angive den numeriske værdi sætter man tallet med to lodrette streger.

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2008 af debbief (Slettet)

2x9+4=22
22-9=13
13-5=8


10-9=1
1+9=10
10-2=8

8=8

x=9

Svar #7
23. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Ved det ikke er sådan man gør. Den skal ikke løses som en alm. ligning men en nummerisk ligning.

Svar #8
23. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Nogen der lige vil hjælpe ?

Skriv et svar til: Nummeriske ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.