Matematik

Beregning af siden l i keglestub

24. januar 2008 af blub (Slettet)
Hej

Jeg har en keglestub, der ser ud som følgende:
http://i28.tinypic.com/1z222d2.jpg

Jeg har, at:

h = 7,5m a = 3m b = 5m

Hvorledes kan jeg bestemme siden l?

På forhånd tak.

Svar #1
24. januar 2008 af blub (Slettet)

Argh, kan man ikke bare sige:

l^2=h^2+(b-a)^2

???

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Jep

Skriv et svar til: Beregning af siden l i keglestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.