Matematik

Løsning af ligning

26. januar 2008 af Christen Jensen (Slettet)
Jeg har en ligning U = aL+b som der skal byttes om på så L og ikke U kan blive udregnet. Hvordan gør man?

U = 20
a = -0,12
L = ?
b = 29

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2008 af mathon

aL = U-b

L = (U-b)/a

Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.