Matematik
funktioner
26. januar 2008 af
Kwarzon (Slettet)
L: y=-0,75x+4
M: y=0,40x-1
Hvis linjen m fastholdes på y-aksen, hvor skal denne så skære x-aksen for at stå vinkelret på l.
Hjælp ...
M: y=0,40x-1
Hvis linjen m fastholdes på y-aksen, hvor skal denne så skære x-aksen for at stå vinkelret på l.
Hjælp ...
Svar #1
26. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Er det den oprindelige formulering af opgaven?
Hvis en linje står vinkelret på L, så er hældningen 4/3. Den skal også gå gennem punktet (0,-1).
Hvis en linje står vinkelret på L, så er hældningen 4/3. Den skal også gå gennem punktet (0,-1).
Svar #2
27. januar 2008 af Kwarzon (Slettet)
Ja sådan står der i opgaven.
Jeg ved ikke hvordan man udregner den ...
Jeg ved ikke hvordan man udregner den ...
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
