Matematik

funktioner

26. januar 2008 af mary45 (Slettet)
hej... er der nogen der kan hjælpe mig med dette?

y=f(x)=122*x^0.4

spørgsmålet er:
Hvor mange procent aftager y, når x aftager 6%?

Det rigtige svar er 2.4%, men hvordan???

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

f(1) af aftager til f(1-6%)

Svar #2
26. januar 2008 af mary45 (Slettet)

det forstod jeg ikke

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2008 af ibibib (Slettet)

1-0,6% = 0,94

0,94^0,4 = 0,96

0,96-1 = -0,024

Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.