Matematik
Ligning for tangent??
27. januar 2008 af
christinaNJ (Slettet)
Denne opgave bakser jeg med. Håber meget på hjælp, da jeg skal aflevere i morgen.
Funktionen f er bestemt ved forskriften: f(x)=x^2-4x+5
a)Bestem en ligning for de tangenter der skærer f(x) i punkter hvor y=5.
Funktionen f er bestemt ved forskriften: f(x)=x^2-4x+5
a)Bestem en ligning for de tangenter der skærer f(x) i punkter hvor y=5.
Svar #1
27. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Bestem tangenternes røringspunkt ved at løse ligningen y=x²-4x+5.
Skriv et svar til: Ligning for tangent??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
