Matematik

differentiering.....

29. januar 2008 af Klaraa (Slettet)
hey

er der nogen der kan hjælpe mig med at differentier de to funktioner:

f(x)= sin(2x)

f(x)= e^x+sinx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2008 af ibibib (Slettet)

f '(x)=2cos(2x)

f '(x)=e^x+cosx

Svar #2
29. januar 2008 af Klaraa (Slettet)

mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: differentiering.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.