Matematik

integration af følgende

30. januar 2008 af Juniblomsten (Slettet)
Hejsa...
Jeg vil hører om nogen kan hjælpe mig med, at integrere dette:
x*1,235*x^2

(uden lommeregner!!!)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2008 af Molle (Slettet)

S(x*1,235*x²)dx =
S(1,235x³)dx =
1,235*S(x³)dx =
1,235*(1/4)*x^4
Hvis ikke jeg tager helt fejl.
Så kan du selv regne resten.

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2008 af Duffy

x*1,235*x^2 = 1,235*x^(2+1) = 1,235*x^3

S (1,235*x^3) dx = 1,235/(3+1)*x^(3+1) + k =

1,235/4*x^4 + k =

0,30875 * x^4 + k




Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2008 af Duffy

#1: Husk ALTID integrationskonstanten ved U-bestemte integraler.

Skriv et svar til: integration af følgende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.