Matematik

Eksponentiel og lineær

30. januar 2008 af lund2007 (Slettet)
Hvad er forskellen på eksponentiel aftagende funktion og en lineær aftagende funktion?

Kh Camilla

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Formlerne viser jo en temmelig stor forskel.

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

f(x)=b*a^x (1)
og
f(x)=ax+b (2)

ved eksponentiel(1)
er grafen aftangende hvis 0<a<1

ved lineær(2)
er grafen aftagende hvis a<0

Svar #3
30. januar 2008 af lund2007 (Slettet)

f(x)= 1.4761789*0.8430428^x Kan det afgøres ud fra forskriften?

Svar #4
30. januar 2008 af lund2007 (Slettet)

Så er den vel eksponentiel? da a må være 0.8430428^x

Brugbart svar (1)

Svar #5
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

#4
a = 0.8430428

Brugbart svar (1)

Svar #6
30. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Den er både eksponentiel og aftagende.

Skriv et svar til: Eksponentiel og lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.