Kemi
pKsp vs. Ksp
31. januar 2008 af
surey (Slettet)
hej
Hvordan er det nu sammenhængen mellem Ksp og pKsp er?
Jeg sidder med en opgave hvor de har fundet pKsp = 15,1 og så siger de at det medfører at Ksp = 7,9*10^-16
hvordan lader det sig gøre?
Håber der er nogen der lige hurtig kan svare på det :-)
Hvordan er det nu sammenhængen mellem Ksp og pKsp er?
Jeg sidder med en opgave hvor de har fundet pKsp = 15,1 og så siger de at det medfører at Ksp = 7,9*10^-16
hvordan lader det sig gøre?
Håber der er nogen der lige hurtig kan svare på det :-)
Skriv et svar til: pKsp vs. Ksp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
