Matematik
Trekant og Cirkel
31. januar 2008 af
VictorJ (Slettet)
En trekants areal er bestemt ved den højde og den grundlinje, og en cirkels areal er bestemt ved dens radius. En trekant og en cirkel skal have samme areal.
a) Indfør passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.
"Det er her det driller; nemlig ved at bestemme de variable - evt. ved x og y..
a) Indfør passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.
"Det er her det driller; nemlig ved at bestemme de variable - evt. ved x og y..
Svar #1
31. januar 2008 af ibibib (Slettet)
h = trekantens højde.
g = trekantens grundlinje.
r = cirklens radius.
g = trekantens grundlinje.
r = cirklens radius.
Skriv et svar til: Trekant og Cirkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
