Matematik

Den afledede funktion

03. februar 2008 af DetNini (Slettet)
Jeg har problemer med at finde den afledede funktion til denne funktion pga. brøken:
f(x)= -x^3+4x- 1/x^2+1
f'(x)=-3x^2+4- ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

f'(x)=-3x^2+4+2/x^3

Skriv et svar til: Den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.