Matematik

Isoler led (potens)

03. februar 2008 af shafh (Slettet)
Hejsa. Jeg har rimelig svært med at isolerer L i denne sætning. Det er potensen der driller mig. Er der nogen der kan hjælpe?

100 = 0,00744 * L^3,37

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af sapiens (Slettet)

brug x^a=y <=> x = y^(1/a)

Svar #2
03. februar 2008 af shafh (Slettet)

Ahhh ;)
Tak. Got it

Skriv et svar til: Isoler led (potens)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.