Fysik
Plancks konstant - bestemt ud fra fotoelektrisk effekt
04. februar 2008 af
Plougmann (Slettet)
Jeg sidder med en rapport om plancks konstant.
Nu mangler jeg lige en smule hjælp med nogle enheder.
V/s^-1 - en enhed, der er et udtryk for hældningskoefficienten for den rette linje ved et forsøg med fotoelektrisk felt, hvor formålet er at bestemme plancks konstant. Men hvad er denne enhed som "forkortet" udgave? (J/s = W f.eks)?!?
Nu mangler jeg lige en smule hjælp med nogle enheder.
V/s^-1 - en enhed, der er et udtryk for hældningskoefficienten for den rette linje ved et forsøg med fotoelektrisk felt, hvor formålet er at bestemme plancks konstant. Men hvad er denne enhed som "forkortet" udgave? (J/s = W f.eks)?!?
Svar #1
04. februar 2008 af bboblzs (Slettet)
hvad står de to for?
hvis v er hastighed ser det således ud.
(m/s)/s^-1 = m
hvis v er hastighed ser det således ud.
(m/s)/s^-1 = m
Svar #2
04. februar 2008 af Plougmann (Slettet)
Jah, det er jeg klar over, men dette giver jo ikke mening i forhold til fotoelektrisk effekt - her er der tale om Volt!
Skriv et svar til: Plancks konstant - bestemt ud fra fotoelektrisk effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
