Matematik
Haster. fik 2 sidst skal forbedre den
05. februar 2008 af
Tara987 (Slettet)
betragt funktionerne med forskrifter
f(X)=ln(x) og g(x)=x^2-8x+11
bestem skæringspunkterne mellem graferne
bestem deen x-værdi for hvilken tangenterne til de to grafer er parallelle.
bestem ligninger for de to parallelle tangenter
f(X)=ln(x) og g(x)=x^2-8x+11
bestem skæringspunkterne mellem graferne
bestem deen x-værdi for hvilken tangenterne til de to grafer er parallelle.
bestem ligninger for de to parallelle tangenter
Svar #1
05. februar 2008 af Zalam (Slettet)
Jeg gider ikke løse opgaven for dig, hvad er problemet mere præcist?
Kom med et løsningsforslag, eller forslag til hvad du ville gøre?
Kom med et løsningsforslag, eller forslag til hvad du ville gøre?
Skriv et svar til: Haster. fik 2 sidst skal forbedre den
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
