Matematik

Er du god til MAT? handler om trekant

07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)
Handler om en opgave om én trekant, jeg virkelig fatter NADA af.. :s

Link ;

http://peecee.dk/upload/view/96203

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2008 af JesperJuul (Slettet)

Haha, fuck en kedelig opgave.

Svar #2
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Jaa om den er :s
- kan ikke se pointen ?!
- Kan du finde ud af den? :P

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Det er bare at gå igang med sinus - og cosinusrelationer. Du mangler informationer om nogle af de trekanter som ligger langs kanten, og de informationer må du så finde ved brug af trekanterne i midten osv.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

Det er jo bare ens viklede trekanter... burde du kunne finde ud af ...

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

#3 kan man også ja.. ups..

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Er dog nogle ting der ikke helt giver mening. For eksempel trekant GLK hvor hypotenusen er 17 og den ene katete 40. Har du fået udleveret den tegning med opgaven eller hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. februar 2008 af LulliexD (Slettet)

#0 Oh My God!., glad for det ikke er mig... ønsker dig held og lykke :B

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

#6 Hehe ja det ser nu noget sjovt ud... ;D

Svar #9
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Uhh .. det vil jo tage en evighed :S

- #6 Ja det har jeg :s
- #7 Ja er ikke specielt glad da :)

Svar #10
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Hvordan i alverden kan den ene katete være større end hypotenusen ?

Brugbart svar (0)

Svar #11
07. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

No idea... Din lærer har lavet en fejl i opgave...

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

#9
Ok, men så er den ihvertfald ikke retvinklet. Er nok bare en ringe skitse så. Gå du bare igang med at regne :)

Svar #13
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

huhu har lige snakket med en fra min klasse, hun siger, at der skulle stå 170, hvilket min lærer også sagde i timen. har åbenbart ikke hørt efter :s

Svar #14
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Den éne opgave er sat til 30 minutter.
- Kan jeg nå at lave den på det tid? :/

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Hehe, det hjælper jo en del. Hvis du må antage at de trekanter som er retvinklede på tegningen (uden at det er markeret) rent faktisk er retvinklede, er den vel egentlig ikke så slem.

Svar #16
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

ejj kan sku ik finde ud af det her :s

Svar #17
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Hvis jeg har en trekant:

den ene katete er 42, hypotenusen er 84
Kan jeg så ikke finde den sidste katete ved hjælp af pythagoras : (det en retvinklet trekant) :

c^2=b^2+a^2 =
c^2=84^2+42^2 =
c^2=7056+1764 =
c= Kvdr(8820) = 93,92 .

Ser dette fornuftigt ud?

Svar #18
07. februar 2008 af Shining-Star (Slettet)

Ahh .. har lavet noget forkert ?! men hvad..

c = 93,92 dvs. den er større end hypotenusen som er 84, dette kan jo ik være muligt .. :/

Brugbart svar (0)

Svar #19
07. februar 2008 af Isomorphician

du har sat hypotenusen ind som b i stedet for c

Brugbart svar (0)

Svar #20
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

c er hypotenusen, så du har:

a^2 + 42^2 = 84^2
a = sqrt(84^2-42^2)

Kan dog ikke lige se den trekant på tegningen.


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 47 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.