Matematik
Tegning af trekant
09. februar 2008 af
0oSarao0 (Slettet)
Hej.
Jeg skal lave opgave 3.017 i eksamensopgaver B-nivau.
"I en trekant ABC er vinkel C = 45°, h_a = 35 og m_a = 37. Fodpunkterne for højden h_a og medianen m_a kaldes henholdsvis H og M, og det oplyses, at trekanten AMC er spids. "
Dette forstår jeg slet ikke! Hvordan skal trekanten se ud?? Det vil være dejligt hvis nogen kunne tegne den.
Jeg kan slet ikke gå igang med opgaven når jeg ikke kan finde ud af hvordan den skal se ud! Please, jeg har bare brug for en tegning af trekanten.
Jeg skal lave opgave 3.017 i eksamensopgaver B-nivau.
"I en trekant ABC er vinkel C = 45°, h_a = 35 og m_a = 37. Fodpunkterne for højden h_a og medianen m_a kaldes henholdsvis H og M, og det oplyses, at trekanten AMC er spids. "
Dette forstår jeg slet ikke! Hvordan skal trekanten se ud?? Det vil være dejligt hvis nogen kunne tegne den.
Jeg kan slet ikke gå igang med opgaven når jeg ikke kan finde ud af hvordan den skal se ud! Please, jeg har bare brug for en tegning af trekanten.
Skriv et svar til: Tegning af trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
