Matematik
diffentialregning, grafisk løsning
13. februar 2008 af
martin232 (Slettet)
jeg har en funktion f(x)=3x-3
jeg skal løse den ved beregning og grafisk. Jeg har løst den ved beregning og får f´(x)=3, men hvordan løser man den grafisk?
og jeg har en anden der hedder f(x)=/sqrtx, som jeg har fået til 0,5x^(-(1/2), ville bare lige høre det er rigtigt
jeg skal løse den ved beregning og grafisk. Jeg har løst den ved beregning og får f´(x)=3, men hvordan løser man den grafisk?
og jeg har en anden der hedder f(x)=/sqrtx, som jeg har fået til 0,5x^(-(1/2), ville bare lige høre det er rigtigt
Skriv et svar til: diffentialregning, grafisk løsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
