Almen studieforberedelse (AT)

Musik/samfundsfag - hvad gør jeg?

14. februar 2008 af FedeJohnny (Slettet)
Jeg har ikke engang problemformuleringen på plads endnu. Mine lærere havde meget svært ved at koble samfundsfag på.. Emnet er digitaliseringen der sker indenfor musik(kunstnere der giver der gratis væk) og hvad konsekvenserne i fremtiden vil være pga. dette. Det er meget bredt og man kan tage meget forskelligt med, men problemet er at koble det med samfundsfag. Læreren snakker om nogle globaliseringsskoler, men jeg kan ikke lige regne den ud.

Er der nogen der har en god idé? Det er vel mest til redegørelsen kunne jeg forestille mig, de to andre kunne lyde hen af: undersøgelse af udviklingen de seneste par år og på baggrund af denne diskutere konsekvenserne og fremtidsudsigterne i hele musikbranchen(kunstnere, pladeselsskaber, køberne osv, osv.)

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2008 af christofferfind (Slettet)

Altså umiddelbart er det et godt emne, der både matcher musik og samfundsfag. Alligevel kan det måske nok være svært at sige, hvad man behandler i samfundsfag, for selve emnet kan jo både siges at være musik- og samfundsrelevant. Hvis al musik ender med at blive solgt på nettet, hvilken betydning har det så for samfundet (musikforretninger)? Hvad ville der ske, hvis alle hentede ulovligt musik (musikproduktionen)? Spørgsmålene henvender sig til begge fag. '

Jeg håber du kan bruge det.

/Christoffer

Svar #2
15. februar 2008 af FedeJohnny (Slettet)

Ja, det gør det, og mange tak - men jeg skal åbenbart hive nogle teorier ind fra samfundsfag og det er dér det er lidt svært :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2008 af christofferfind (Slettet)

Tja... altså du kunne jo snakke om det økonomiske system med Keynes, hvis du kender ham...

Svar #4
15. februar 2008 af FedeJohnny (Slettet)

Det er noget med udbud og efterspørgsel? Ja, men jeg kan stadig ikke kringle den over i en problemformulering. Øv bøv, Synopsis er røv..

Skriv et svar til: Musik/samfundsfag - hvad gør jeg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.