Kemi
Ret gerne
17. februar 2008 af
bahar16 (Slettet)
Er det her rigtigt regnet:
Beregn massen af NO3-?/l opløsning:
m = n * M
Ma = 280 mg
280/100 = 0,280 g/mol
M(NO3-) =14,01 + 3 * 16,00 g/mol = 62,01 g/mol
m(NO3-) = 0,280 * 62,01 = 17,36 g
Beregn massen af NO3-?/l opløsning:
m = n * M
Ma = 280 mg
280/100 = 0,280 g/mol
M(NO3-) =14,01 + 3 * 16,00 g/mol = 62,01 g/mol
m(NO3-) = 0,280 * 62,01 = 17,36 g
Skriv et svar til: Ret gerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
