Matematik

Undersøgelse om funktion er en stamfunktion?

18. februar 2008 af agner10 (Slettet)
Hvordan undersøger jeg om funktionen g(x) = 4 + 2x + x^5 er en stamfunktion for f(x) = 3 + 5 x^4 ????

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2008 af Isomorphician

hvis g'(x) = f(x) er g(x) en stamfunktion til f(x)

Svar #2
18. februar 2008 af agner10 (Slettet)

Og hvordan undersøger jeg det? Er på bar bund nemlig

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Ved at differentiere g(x).

Skriv et svar til: Undersøgelse om funktion er en stamfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.