Tysk

´rettelse af mini oversættelse. afl. i morgen

18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)
Hej .
Vil I ikke være søde og se om det er nogenlunde rigtig? så er I super søde :) Det skal afleveres i morgen. :S





1)Hvem har fortalt faderen historien?
Wer hat den Vater der Geschichte erzählen.


2)Vi fortalte bageren historien.
Wir erzählten dem Bäcker die Geschichte.


3)Hvorfor har du fortalt bageren historien?
Warum hast du den Bäcker der Geschichte erzählen.

4)Jeg betaler bageren pengene
Ich zahle dem Bäcker das Geld.
5) Hvem betalte firmaet pengene?

6)Vi har betalt bilhandleren pengene.
Wir haben dem Autohändler das Geld gezahlen.

7)Jeg solgte damen bogen
Ich verkaufe dem Dame das Buch.

8)Peter har solgt barnet bogen
Peter hat dem Kind das Buch gezahlen.

9)Peter og Heinz har solgt firmet varerne
Peter und Heinz haben die Firma Ware zahlen

10)Bageren solgte faderen bilen.
Der Bäcker verkauft dem Vater das Auto.

11)Bilhandleren solgte mænd to biler
Der Autohändler verkauft dem Männer die zwei Auto.

12)Vi forærede børnene bøger
Wir schenkten dem Kinder die Bücher

13)Jeg forærer modern blomster
Ich schenke der Mütter die Blumen

14)Vi sender søsteren blomster
Wir schicken der Schwester die Blumen.

15)Jeg sender onklen blomster
Ich schicke dem Onkel die Blumen

16)Naboen har foræret børnene legetøj
Das nachbar hat dem Kinder das Spielzeu gschenken

17)Vi har sendt søsteren bogen
Wir haben der Schwester das Buch geschicken

18)Vi har sendt chefen bogen.
Wir haben dem Chef das Buch geschinken.









Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)

1. dativ
3. dativ, verbum
6. verbum
7. verbum - tid
8. hvad hedder sælge?
9. sælge?
10. tid
11. dativ og plural
12. artikel dativ
13. se dansk tekst
16. nabo... artiklen på børn + dativ. legetøj. verbum
17. verbum
18. verbum

Svar #2
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

hm ? vil du ikke lige en eksempel .? på det du har skrevet ,=? er det hele forkert ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)

1)Hvem har fortalt faderen historien?
Wer hat den Vater der Geschichte erzählen.


Wer hat dem Vater die Geschichte erzählt

dem Vater = Dativ
die Geschichte = akkusativ
erzählt = verbum


prøv at rette resten selv. dem, jeg ikke har kommenteret, burde være rigtige

Svar #4
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

6. verbum . ? hvorfor er det forkert ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)

Din bøjning...
Det hedder jo heller ikke: "Ich habe sehen, wie du mit seinen deutschen Berichtigungen laufen bist"

Svar #6
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

hm. jeg har rettet dem nu. vil du se på dem igen og se om der er stadig fejl ? :)

Svar #7
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

Wer hat den Vater der Geschichte erzählen?
Wir erzählten dem Bäcker die Geschichte.
Warum hast du dem Bäcker die Geschichte erzählen?
Ich zahle dem Bäcker das Geld.
Wer zahlete die Firma die Geld?
Wir haben dem Autohändler das Geld gezahlen.
Ich verkaufte dem Dame das Buch.
Peter hat dem Kind das Buch verkaufen.
Peter und Heinz haben die Firma Ware verkaufen.
Der Bäcker verkaufte dem Vater das Auto.
Der Autohändler verkauft die Männer die zwei Auto.
Wir schenkten einem Kinder die Bücher.
Ich schenke der Mutter die Blumen.
Wir schicken der Schwester die Blumen.
Ich schicke dem Onkel die Blumen.
Der nachbar hat dem Kinder die Spielzeu geschenken.
Wir haben der Schwester das Buch geschecken.
Wir haben dem Chef das Buch geschenken.

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)

Wer hat den Vater der Geschichte erzählen? fejl
Wir erzählten dem Bäcker die Geschichte. fint
Warum hast du dem Bäcker die Geschichte erzählen? fejl
Ich zahle dem Bäcker das Geld. fejl - brug verbet geben
Wer zahlete die Firma die Geld? - fejl
Wir haben dem Autohändler das Geld gezahlen. fejl
Ich verkaufte dem Dame das Buch. fejl
Peter hat dem Kind das Buch verkaufen. fejl
Peter und Heinz haben die Firma Ware verkaufen. fejl
Der Bäcker verkaufte dem Vater das Auto. fint (men sælger en bager normalt ikke brød?)
Der Autohändler verkauft die Männer die zwei Auto. fejl
Wir schenkten einem Kinder die Bücher. fejl
Ich schenke der Mutter die Blumen. fint
Wir schicken der Schwester die Blumen. fejl
Ich schicke dem Onkel die Blumen. fint
Der nachbar hat dem Kinder die Spielzeu geschenken. fejl
Wir haben der Schwester das Buch geschecken. fejl
Wir haben dem Chef das Buch geschenken. fejl

Svar #9
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

Wer hat den Vater der Geschichte erzählen ? hvad er da galt med den ? :S:S

Svar #10
18. februar 2008 af Mars1989 (Slettet)

come on folkens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S

Skriv et svar til: ´rettelse af mini oversættelse. afl. i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.