Kemi
Omregn til masseprocent - HASTER
18. februar 2008 af
p12 (Slettet)
I min opg. står der : . Omregn til masseprocent, idet densiteten af havvand sættes til 1,0 g/mL.
Hvilken formel skal jeg bruge?
Hvilken formel skal jeg bruge?
Svar #1
19. februar 2008 af t00hey (Slettet)
masseprocent = w/w % = m(et eller andet) / m(total)
Hvis du så f.eks. har 100mL havvand er m(havvand)=1,0g/mL *100mL = 100g
Hvis du så f.eks. har 100mL havvand er m(havvand)=1,0g/mL *100mL = 100g
Svar #2
19. februar 2008 af t00hey (Slettet)
hovsa:
masseprocent = w/w % = m(et eller andet) / m(total) * 100
masseprocent = w/w % = m(et eller andet) / m(total) * 100
Skriv et svar til: Omregn til masseprocent - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
