Matematik
Løse ligninger på lommeregner
20. februar 2008 af
gumsen (Slettet)
Ja, så er jeg så her med et spørgsmål igen.
Opgaven lyder:
Løs ved hjælp af en grafisk lommeregner ligningerne:
3 * 2^x = 7
..
..
Har en TI-86, ret ukendt model (men sidder med vejledningen på nettet), så bare lidt pejlemærker til, hvor jeg skal gå hen for at løse ligningen(erne), ville være super herligt?!
Opgaven lyder:
Løs ved hjælp af en grafisk lommeregner ligningerne:
3 * 2^x = 7
..
..
Har en TI-86, ret ukendt model (men sidder med vejledningen på nettet), så bare lidt pejlemærker til, hvor jeg skal gå hen for at løse ligningen(erne), ville være super herligt?!
Svar #1
20. februar 2008 af siimba (Slettet)
du skal bruge solve..
Jeg kender ikke den model du har, men det er den funktion du skal bruge hvertfald :)
Jeg kender ikke den model du har, men det er den funktion du skal bruge hvertfald :)
Svar #2
20. februar 2008 af gumsen (Slettet)
Tak, den hedder Solver her, men det er vel det samme. Men kan jeg godt regne ligningen ud, når der er et =tegn, og hvordan laver jeg dette?
Svar #3
20. februar 2008 af siimba (Slettet)
Min lommeregner har et = tegn som tast som man trykker på.. Kunne forestille mig der også var sådan en på din :)
Skriv et svar til: Løse ligninger på lommeregner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
