Matematik
Funktion.
21. februar 2008 af
bjarkeh (Slettet)
Nu har jeg prøvet at lave et udkast til funktionstilvæksten:
f(x)= (2-x)/(x) og xo=3.
Udkastet er her, og jeg vil MEGET gerne høre om det er rigtigt eller forkert, om der er eventuelle rettelser. (Det må gerne rettes i dokumentet på dette link):
http://peecee.dk/upload/view/99145
Jeg håber virkelig én vil hjælpe, da det er utrolig svært for mig. Tak!
f(x)= (2-x)/(x) og xo=3.
Udkastet er her, og jeg vil MEGET gerne høre om det er rigtigt eller forkert, om der er eventuelle rettelser. (Det må gerne rettes i dokumentet på dette link):
http://peecee.dk/upload/view/99145
Jeg håber virkelig én vil hjælpe, da det er utrolig svært for mig. Tak!
Skriv et svar til: Funktion.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
