Matematik
udregning af stamfunktion
23. februar 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
jeg har fået til opgave at giv eksempler på udregning af arealer dels ved hjælp af stamfunktion (håndkraft) dels ved hjælp af lommeregner( hvor der er 2 metoder)
håber i vil give mig nogle eksempler
jeg har fået til opgave at giv eksempler på udregning af arealer dels ved hjælp af stamfunktion (håndkraft) dels ved hjælp af lommeregner( hvor der er 2 metoder)
håber i vil give mig nogle eksempler
Svar #1
23. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Hvorfor finder du ikke selv på nogle?
f(x)=x²+1
Bestem arealet for det område der afgrænses af x-aksen, grafen og linjerne x=0 og x=2.
f(x)=x²+1
Bestem arealet for det område der afgrænses af x-aksen, grafen og linjerne x=0 og x=2.
Skriv et svar til: udregning af stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
