Matematik
Hjælp til trigonometri
23. februar 2008 af
1g (Slettet)
I trapezet ABCD er siden AD parallel med siden BC,
vinkel A = 68 grader
AD = 12
AB = 5
BC = 4
CD = 7,68
Diagonalernes skæringspunkt kaldes S
Beregn længden af linjestykket AS
Hvordan gør man det??
vinkel A = 68 grader
AD = 12
AB = 5
BC = 4
CD = 7,68
Diagonalernes skæringspunkt kaldes S
Beregn længden af linjestykket AS
Hvordan gør man det??
Svar #1
23. februar 2008 af 1g (Slettet)
Her nogle glemte oplysninger:
Vinkel B = 112 grader
Vinkel C = 142 grader
Vinkel D 0 37 grader
Vinkel B = 112 grader
Vinkel C = 142 grader
Vinkel D 0 37 grader
Svar #2
23. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Fx.
Bestem først BD.
Så vinkel D i trekant ABD.
Så vinkel A i trekant ACD.
Nu kan du regne i trekant ASD.
Bestem først BD.
Så vinkel D i trekant ABD.
Så vinkel A i trekant ACD.
Nu kan du regne i trekant ASD.
Skriv et svar til: Hjælp til trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
