Matematik
Tal og bogstavregning - hjælp!!
23. februar 2008 af
Neeluh (Slettet)
Hej..
Jeg er igang med en opgave som jeg virkelig ikke kan se hvordan jeg skal løse :S
Hjælp?
Den er sådan: Bestem summen af a og b, når det gælder, at....
3/2 * 4/3 * 5/4 * ..... * a/b = 9
:S
Jeg er igang med en opgave som jeg virkelig ikke kan se hvordan jeg skal løse :S
Hjælp?
Den er sådan: Bestem summen af a og b, når det gælder, at....
3/2 * 4/3 * 5/4 * ..... * a/b = 9
:S
Svar #1
23. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Forkort med 3, og med 4, og med 5, osv.
Det giver at a/2=9
Det giver at a/2=9
Svar #3
24. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Prøv at gøre det jeg skriver i #1:
Forkort med 3, og med 4, og med 5, osv.
Forkort med 3, og med 4, og med 5, osv.
Skriv et svar til: Tal og bogstavregning - hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
