Matematik
funktion
24. februar 2008 af
Nineb (Slettet)
En funktion f er bestemt ved:
f(x)= x^3+bx^2+3x+4
a) Bestem de værdier af B, for hvilke f er en voksende funktion
er lidt blank..ved ik der er formler til at regne sådan noget eller hvordan jeg skal gribe den an..
f(x)= x^3+bx^2+3x+4
a) Bestem de værdier af B, for hvilke f er en voksende funktion
er lidt blank..ved ik der er formler til at regne sådan noget eller hvordan jeg skal gribe den an..
Svar #4
24. februar 2008 af Nineb (Slettet)
okay, får det så til 3x^2+3, men hva med det at man skal bestemme værdier for B?
Svar #5
24. februar 2008 af Isomorphician
f(x)= x^3+bx^2+3x+4
f'(x) = 3x^2 + 2bx + 3
f'(x) > 0 <=>
3x^2 + 2bx + 3 > 0
f'(x) = 3x^2 + 2bx + 3
f'(x) > 0 <=>
3x^2 + 2bx + 3 > 0
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
