Almen studieforberedelse (AT)

Det ideelle samfund - teori

27. februar 2008 af Stine_bm_89 (Slettet)
Meget kort handler min opgave om, at se på Platons visioner om det ideelle samfund og undersøge om disse tanker har relevans for det repræsentative demokrati, som vi har i dag.
men mit spørgsmål er egentlig metoderelateret. For hvilken teori benytter man når man løser en problemformulering som denne. overordnet er der jo den induktive og den deduktive, men ingen af disse synes jeg overhoved kan bruges.???

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2008 af Barehende (Slettet)

Jeg har om præcis det samme emne, og jeg er også på spanden! Hvilke fag skriver du i? Jeg skriver i oldtidskundskab og samfundsfag, og det eneste mine vejledere har fortalt mig er, at jeg bruger analyse og fortolkning i oldtidskundskab, for at kunne vurdere om teksterne er relevante for arbejdet med de enkelte problemstillinger.. Men min samfundsfagsvejleder kunne ikke sige mig hvilke metoder jeg bruger i samfundsfag, men mon ikke det er den komparative metode? Men jeg synes du skal kigge lidt i bogen "Almen studieforberedelse - videnskabernes temaer og historie (redigeret af Mogens Hansen). Den er faktisk rigtig god til lige præcis metode/teori-punktet..

Skriv et svar til: Det ideelle samfund - teori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.