Matematik
procent
03. marts 2008 af
guccipigen (Slettet)
i september 2002 købte de en aktie til 1320
i september 2005 var kursen 2820
hvor mange procent er værdien af aktien steget ??
har ikke noget forslag så gerne med udregninger
_____________________________________________
2. vis ved en beregning at tigningen i aktiens værdi svarer til en årlig stigning på ca. 29 procent
har heller ikke noget forslag der da jeg ikke er god til procent
i september 2005 var kursen 2820
hvor mange procent er værdien af aktien steget ??
har ikke noget forslag så gerne med udregninger
_____________________________________________
2. vis ved en beregning at tigningen i aktiens værdi svarer til en årlig stigning på ca. 29 procent
har heller ikke noget forslag der da jeg ikke er god til procent
Svar #1
03. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Stigningen er 2820-1320=1500
I procent er det 1500/1320·100%=113,6%
2. Benyt K=Ko·(1+r)^n.
I procent er det 1500/1320·100%=113,6%
2. Benyt K=Ko·(1+r)^n.
Skriv et svar til: procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
