Matematik
En ligning - hjælp
03. marts 2008 af
RikkeKring (Slettet)
Hej!
en ligning til beregning.
3 * 1,5x = 18
3 / 3 * 1,5x = 18 / 3
1,5x = 6
1,5x/1,5 = 6 / 1,5
x = 4
Er det korrekt?
en ligning til beregning.
3 * 1,5x = 18
3 / 3 * 1,5x = 18 / 3
1,5x = 6
1,5x/1,5 = 6 / 1,5
x = 4
Er det korrekt?
Svar #1
03. marts 2008 af RikkeKring (Slettet)
ligningen hedder 3 * 1,5^x = 18
men ændrer det noget?
men ændrer det noget?
Svar #3
03. marts 2008 af Isomorphician
#1
Ja!
3 * 1,5^x = 18
1,5^x = 6
x*log(1,5) = log(6)
x = log(6)/log(1,5)
x = 4,419
Ja!
3 * 1,5^x = 18
1,5^x = 6
x*log(1,5) = log(6)
x = log(6)/log(1,5)
x = 4,419
Skriv et svar til: En ligning - hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
