Matematik
Idiot til matematik - eksponentiel vækst
05. marts 2008 af
aigh (Slettet)
Hejsa!
Jeg sidder i en opgave hvor jeg skal berenge f(20) og jeg har siddet med det hele aftenen og aner ikke hvordan. HVORDAN
Jeg sidder i en opgave hvor jeg skal berenge f(20) og jeg har siddet med det hele aftenen og aner ikke hvordan. HVORDAN
Svar #2
05. marts 2008 af aigh (Slettet)
a = 1,03600
b = 56,5629
y = ba ^x <=> y = 56,5629 * 1,03600 ^20, eller hvad?
b = 56,5629
y = ba ^x <=> y = 56,5629 * 1,03600 ^20, eller hvad?
Svar #4
05. marts 2008 af aigh (Slettet)
Tak for svaret. Hvordan isolerer jeg x i den ligning, jeg kan ikke finde ud af at gribe den an!
Svar #5
05. marts 2008 af Sherwood (Slettet)
Du skal jo ikke isolere x. Du skal beregne f(20) (y). Det gør du bare ved at skrive følgende ind på din lommeregner:
56,5629*1,03600^20
56,5629*1,03600^20
Skriv et svar til: Idiot til matematik - eksponentiel vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
