Studievalg og videregående studie

At være droppet ud og merit

06. marts 2008 af DennisNN (Slettet)
Hejsa

Jeg gik blev student fra handelsskolen i sommeren 06 og arbejde derefter et år. søgte ind på HA og blev optaget. Efter at jeg var flyttet til århus, blev der dog noget knas med forholdet til kæresten og jeg flyttede hjem igen og droppede ud af HA inden jeg nåede at have første skoledag.

Valgte så at tage et arbejdsår mere og flytter nu med en kammerat tilbage til Århus til sommer.

Tog det matematik kursus man kunne vælge at tage inden studiestart og syntes at jeg havde ret svært ved at forstå hvad det lige var der skete og så var det jeg hørte noget om at man kunne få merit fra Markedsføringsøkonom uddannelsen og så spare matematikken væk på HA? Nogen der kan bekræfte det? Men har man så matematikken på markedsføringsøkonom istedet?

Og nu det allervigtigste, vil jeg have nogle problemer med at komme ind igen, efter at have været droppet ud? "gik på" HA Almen.


Mvh Dennis

Svar #1
06. marts 2008 af DennisNN (Slettet)

Stavefejl må i lige tage med, ved ik lige om man kan rette i sine indlæg :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2008 af Roman Garcia

At få merit betyder, at man ikke behøver at tage undervisning og eksamen i et fag, hvis allerede har bestået eksaminer inden for dette fag i forbindelse med en uddannelse et andet sted. Det vil altså sige, at hvis du vil spare matematikken på HA, så skal du jo have matematikken (samme niveau) fra et andet sted. Det svarer lidt til, hvis du skifter gymnasium. Her får du også merit for de fag du har haft på dit første gymnasium. Så du skal eksempelvis ikke tage engelsk b-niveau igen, hvis du allerede har afsluttet dette fag på dit forrige gymnasium. Merit er altså en sikkerhed for, at man ikke bliver tvunget til at tage det samme fag to gange.

Hvis du ikke kan lide matematik, så er økonomi (HA) måske hellere ikke den korrekte vej at gå.

Skriv et svar til: At være droppet ud og merit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.